rae

Rapid Agile Efficient

Het RAE platform is Aginco's belangrijkste applicatie. RAE digitaliseert en vereenvoudigt complexe juridische en administratieve procedures voor zowel publieke als private stakeholders. We richten het platform zo in dat het perfect aansluit op de specifieke noden van diverse processen, zoals het beheer van insolventies, licenties en certificaten. De naam RAE benadrukt onze aanpak: Rapid, Agile, and Efficient.

this is how

RAE resolves the challenges related to multi-faceted procedures.

security

Het platform laat stakeholders toe om documenten op een veilige en gemakkelijke manier te delen. Alle informatie wordt opgeslagen in de cloud, en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

simplicity

Elke gebruiker krijgt een specifieke takenlijst toegewezen, afhankelijk van zijn rol in het dossier. RegSol versnelt en vereenvoudigt het proces door elke betrokkene te laten weten wanneer een specifieke taak of actie nodig is, en voorziet daarbij de juiste informatie.

transparency

Alle betrokken partijen krijgen meer inzicht in, en controle over, de procedure. Burgers, ondernemingen en andere belanghebbenden kunnen hun dossier op elk moment raadplegen en volgen. Overheidsinstanties kunnen eventuele onregelmatigheden gemakkelijker detecteren.

efficiency

Dankzij het digitaliseren en het vereenvoudigen van het proces, worden procedures een pak sneller afgehandeld. Daardoor zijn er minder kosten, zoals printen, transport, meetingruimtes, ... en sparen alle partijen tijd, budget en energie.