SQUARING THE CIRCLE

Complexity is hard. At the same time, everything is hard before it is easy.

SQUARING THE CIRCLE

WE ARE AGINCO

Aginco staat voor Agile Incubator Company. We bouwen krachtige cloud-based platformen die complexe juridische en administratieve procedures met verschillende stakeholders digitaliseren.

WE BUILD RAE

Het RAE platform vormt het hart van Aginco. Met de verschillende RAE componenten bouwen we online systemen op maat, zoals voor het beheren van insolventies, licenties, en certificaten.

THIS IS HOW

UNTANGLING THE KNOT

Een complexe procedure digitaliseren kan pas na een grondig onderzoek naar rollen, documenten, tijdslijnen, stakeholders, autorisaties, etc. Aginco legt de dieperliggende fundamenten bloot, vult eventuele gaten op, en zet op basis daarvan een framework op dat zowel gebruiksvriendelijk, veilig, als transparant is.

BUILDING THE PLATFORM

We bouwen een platform op maat met de passende RAE componenten. Doorheen het proces betrekken we de verschillende eindgebruikers, en passen we aan waar nodig.

MANAGING THE ROLLOUT

We garanderen een gezwinde implementatie, en ondersteunen daarbij alle stakeholders aan de hand van trainingen, live helpdesks en onderbouwd advies.

ENSURING LIVELINESS & RELEVANCE

Een platform is een dynamisch ecosysteem. We monitoren de veranderende noden van zowel de klant als de stakeholders, en passen aan waar nodig.
WHO WE WORK WITH

Aginco bouwde RegSol.be, het Centraal Register Solvabiliteit. Het cloud platform digitaliseert alle Belgische insolventiedossiers, en verbindt rechtbanken, burgers en ondernemingen.

WHO WE
ARE

We hebben alles in huis om successen te boeken: de skills, de expertise, en bovenal de wilskracht om het onmogelijke mogelijk te maken.